Om oss

Sannidal Auto - Din lokale forhandler!

Veletablert firma

Sannidal Auto AS forhandlere av nye KABE campingvogner og bobiler. Mange års erfaring i bilbransjen har gitt oss god faglig kompetanse og skapt tillitsfulle relasjoner til både kunder og leverandører. Våre ansatte har alltid kunden i fokus og ønsker å yte best mulig service til våre kunder før, under og etter kjøpsprosessen. Velkommen til oss i Kragerø/Sannidal.

Nytt og brukt

Hos oss finner du de nye modellene fra KABE. Sannidal Auto tilbyr også et stort antall brukte campingvogner og bobiler av ulike fabrikat. Finn din favoritt blant vårt store utvalg fritidskjøretøy.

Trygt mobilt fritidsliv

Alle campingvogner og bobiler fra Sannidal Auto er gjennomgått og har fått service før leveranse. Vårt autoriserte KABE-verksted sørger for service og vedlikehold av din campingvogn eller bobil slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig.

Velassortert tilbehørsbutikk

I Fritidsbutikken har vi ett stort utvalg produkter innen fritidstilbehør og campingutstyr fra KAMA Fritid. Her finner du egen avdeling med campingmøbler av god kvalitet og en flott utstilling av telt.

Sannidal Auto på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Sannidal Auto på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.

Sannidal Auto benytter informasjonskapsler!

Vi benytter informasjonskapsler for å bedre din opplevelse, analysere trafikken og gi deg et personlig tilpasset tilbud.